Home » , , » Vesti dure pentru romanii din Italia.

Vesti dure pentru romanii din Italia.

Potrivit noilor legi ale Siguranței adoptate de guvernul italian infractorii și cei care lucrează la negru vor fi verificați și expulzați

Comunitățile de români din Italia au primit o nouă lovitură din partea executivului italian. Potrivit Află și Tu, Guvernul a adoptat un set de măsuri care sunt incluse în Legea Siguranței Naționale. Potrivit acestei legi promulgate de Guvernul italian condus de Matteo Renzi, orice infractor român cu antecedente penale și orice persoană care lucrează fără forme legale va intra într-un program național de verificare și expulzare.

Consulul general al României, Tiberiu Dinu a anunțat într-o conferință de presă că românii ar trebui să fie conectați la aceste prevederi și să se teamă, deoarece legile siguranței sunt foarte dure și interpretabile în sens foarte larg. Consulul român a mai precizat, că începând din luna octombrie se va trece în prima fază la expulzarea tuturor românilor cu antecendente penale aflați pe teritoriul Italiei. Imediat după aceasta, se vor face verificări severe în cazul tuturor rezidenților străini pentru a se afla statutul fiecăruia. În mod inevitabil Italia va trece la verificarea statului fiecărui angajat de pe teritoriul ei. Acest lucru se datorează și situației dramatice de la granițele statelor vecine, care sunt supuse valului de refugiați care tranzitează zonele cheie pentru a ajunge la destinațiile dorite, una dintre acestea fiind Germania.

Revenind la infractorii români de pe teritoriul Italiei, Tiberiu Dinu a mai precizat că în momentul de față există 2.780 de deținuți români în toată Italia. Cei mai numeroși deținuți români sunt la Verona, unde sunt încarceraţi 106 români. Urmează închisoarea milaneză Opera cu 80 de deținuți, pentru ca în provincia San Vittoria să existe din 500 de întemnințați o pondere de 78% a cetăţenilor români. În orașele Bologna și Toscana sunt peste 200 de deținuți români, iar exemplele ar putea continua.

În altă ordine de idei, Italia este împânzită de infractori români care au reușit o contraperformanță demnă de analele infractorilor. Noua Lege a siguranței adoptată de executivul de la Roma, încearcă să asigure o siguranță mai mare italienilor și comunităților care lucrează legal în Italia a mai subliniat Tiberiu Dinu.

http://ro.blastingnews.com/

0 commenti:

Posta un commento

Translate

Post più popolari

@mondonewslive. Powered by Blogger.