Home » , » O româncă a fost violată luni la rând în regiunea Vittoria din Italia

O româncă a fost violată luni la rând în regiunea Vittoria din Italia

Ea a scăpat fugind din infernul de la sere. Politia italiană anchetează cazul

O nouă poveste tragică umbrește comunitățile de români din Italia, demonstrând încă odată că munca la negru în anumite contexte provoacă secehele și urmări care pot marca pe viață destinul unei femei. Potrivit Gazeta Românească, o muncitoare româncă care lucra în serele din regiunea Vittoria a fost umilită și abuzată luni la rândul de angajați și de lucrători în care a avut cea mai mare încredere.

Povestea tinerei muncitoare românce a început cu aproape un an în urmă, când fost invitată de o prietenă să lucreze la serele din zona Vittoria, unde avea totodată promise cazare și masă . Tânăra a acceptat invitația, deoaerece în tară nu avea nicio ocupație și în acest mod putea să înceapă o viață nouă.Ajunsă la Vittoria, românca a constatat că realitatea era una deosebit de dură condițiile de muncă de salarizare și de cazare fiind cu totul rudimentare. Pentru 10 ore de muncă pe zi, românca primea 25 de euro iar cazarea se făcea în niște barăci de lemn din incinta serelor, unde nu erau condiții igienice prea strălucite.

Fiind tânără și disperată românca a devenit centrul atenției pentru intermediarii și angajatorii care ofereau locuri de muncă în zonă. A cedat favorurilor de multe ori cu bunăștiință, datorită faptului că era disperată și nu de multe ori a trebuit să facă favoruri rușinoase din cauză că era silită să schimbe locul de muncă.

Românca a cedat numeroaselor avansuri iar ulterior nu a vrut să facă nicio plângere în fața anchetatorilor italieni, invocând faptul că și-a dat consimșământul deși de multe ori a fost abuzată pînă și de cei mai apropiați colegi de muncă. Românca a povestit ulterior că a fost violată chiar și de cel mai apropiat coleg al ei un tunisian, care l-a început i-a oferit protecție și siguranță. Din nefericire la o petrecere tunisianul s-a îmbătat și deși i-a promis că o va ajuta să scape din infernul de la Vittoria, a abuzat-o în mod repetat.

În cele din urmă românca a reușit să scape evadând din infernul de la Vittoria povestind totul anchetatorilor. Aceștia au reușit să-l rețină pe cetățeanul tunisian care a molestat-o pentru infracțiunea de acte persecutorii și viol împotriva tinerei românce.

http://ro.blastingnews.com/

0 commenti:

Posta un commento

Translate

Post più popolari

@mondonewslive. Powered by Blogger.