Home » , , » Misterul extraterestrului descoperit în Marea Piramidă

Misterul extraterestrului descoperit în Marea Piramidă



Marea Piramidă din Giza este una dintre cele mai bizare și misterioase construcții din lume. Pe lângă faptul că originea sa nu a fost nici în ziua de astăzi determinată, numeroase alte secrete ale sale sunt păstrate departe de ochii publicului larg.
În anul de grație 1988, o echipă de arheologi egipteni a realizat descoperirea secolului. Informația a fost prezentată succint în revista de specialitate al-Rose Yūsuf, după care nimeni nu a mai avut curajul să ofere alte detalii.
Într-o misiune de cercetare, s-a descoperit o cameră secretă sun Marea Piramidă. Arheologii au reușit să pătrundă înăuntru și acolo au descoperit o ființă bizară, care se afla într-o stare latentă, comparată cu hibernarea. Potrivit rapoartelor, ființa extraterestră era ținută în viață pentru că se afla în interiorul unei capsule cristaline.
Lângă ființa stranie, s-a descoperit un papirus, vechi de circa 4000 de ani.

Acesta susținea că extraterestrul din camera secretă era un soi de mesager, trimis de către o civilizație din spațiu în Egipt pentru a anunța venirea poporului său pe Terra. Conform specialiștilor care au analizat textul, întreaga poveste s-a petrecut în timpul domniei faraonului Khufu.
Vizitatorul a fost foarte bine primit în Egipt și textul susține că Marea Piramidă a fost construită pentru a ascunde capsula extraterestră. Nu se cunosc mai multe detalii cu privire la ființa ciudată și nici dacă civilizația extraterestră a mai ajuns pe Terra sau nu, dar cert este faptul că autoritățile egiptene au clasat cazul și niciodată alte informații nu au mai fost divulgate.
Atunci când știrea a fost făcută publică, un biolog francez s-a deplasat la Cairo pentru a extrage probe biologice de la ființa extraterestră. Autoritățile egiptene i-au interzis intrarea pe teritoriul Egiptului și de atunci nu s-a mai auzit nimic despre misterioasa descoperire.

Ce s-a întâmplat cu extraterestrul din piramidă? Nimeni nu poate spune cu adevărat, dar putem presupune că serviciile secrete egiptene s-au ocupat de caz și astfel totul s-a transformat doar într-o poveste puțin credibilă și nimic mai mult.

http://www.efemeride.ro/

Mondo Tempo Reale

0 commenti:

Posta un commento

Translate

Post più popolari

@mondonewslive. Powered by Blogger.